NIEUWS 

INFO & OFFERTE

NIEUWS

 

OVER ONS

Welkom bij Ladders PIRET: een familiebedrijf met diepe wortels in traditie sinds de oprichting door Flormind PIRET in 1885. Onze geschiedenis is er een van de voorturende evolutie, toewijding aan veiligheid, kwaliteit en stabiliteit. 

 

Onze geschiedenis

Meer dan een eeuw geleden begonnen Ladders PIRET als een klein bedrijf gespecialiseerd in de productie van ladders. Gedurende de jaren heeft onze toewijding aan uitmuntheid onze identiteit gevormd. Vandaag zijn we trots om u een gevarieerd assortiment van producten aan te bieden, van traditionele ladders tot trapladders, rollende platvormen, steigers en kooiladders

 

Onwrikbare toewijding

Sinds 1885 is ons bedrijf geëvolueerd en gegroeid terwijl we vasthielden aan onze kernwaarde: onze toewijding aan onze klanten. We hechten er veel belang aan om producten te leveren die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Onze toewijding aan stabiliteit weerspiegelt zich in onze voortdurende aanwezigheid op ons vertrouwde adres: Chaussée de Tubize (Petite Rue de la Gare, 13 - 1420 Braine-l'Alleud).

 

De toekomst, dat is met u!

Bij Ladders PIRET geloven we in het belang van langdurige relaties. We kijken ernaar uit om onze trouwe klanten te blijven bedienen, terwijl we met warmte nieuwe generaties klanten verwelkomen. Onze geschiedenis blijft zich ontvouwen, en we zijn diep dankbaar dat u aan onze zijde bent voor dit avontuur.

 

 

ONZE CATALOGUS

 

Pdf dowloaden Privacy & disclaimer.pdf